Møt oss på OTD 2023

Business Online er tilstede på OTD Energy i Stavanger. Ta en prat med oss på stand 1096 i Hall E.

Prøv ut de ulike funksjonene i Business Online, enten du er interessert i prosjekt, KHMS, CRM eller HR. Nå kan du bli med og klikke deg igjennom de funksjonene som er mest interessante for deg og din bedrift. 

Du finner oss på stand 1096 i Hall E. Vi gleder oss til å se deg!

En åpen og fleksibel prosjektplattform

Business Online er en prosjektplattform som gjør det enklere for hele bedriften å jobbe sammen. Hver modul er sterk alene, men de er enda sterkere sammen. Business Online sin prosjektplattform er bygget annerledes enn mange andre prosjektstyringssystemer der ute. Vår plattform er bygget på toppen Microsoft 365, slik at du fortsatt kan bruke de programmene du kjenner fra før, bare på en enda bedre måte!

Lett å ta i bruk

En prosjektplattform er kun så bra som den dataen som legges inn, men mange systemer er vanskelige å implementere og lære seg. Business Online har et enkelt og lett gjenkjennelig brukergrensesnitt for alle ledd i bedriften. Når det er enkelt å bruke, får dere også mer data, bedre innsikt og en mer samkjørt bedrift.

Fleksibelt

Ulike systemer for ulike avdelinger og fagområder fører til usammenhengende data, silobasert arbeid og en redusert teamfølelse. Med Business Online får dere ett samlet system for alle dine arbeidsoppgaver, prosjekter og samarbeid. Resultatet er at dere får en mer sømløs opplevelse, uansett om du jobber i salgsavdelingen, som prosjektleder eller som KHMS-leder.

Enkelt å tilpasse din arbeidshverdag

Ofte kan store systemer som inneholder mange brukere, dokumenter og mye data, ha en tendens til å bli kompliserte og tungvinte å bruke. Men med Business Online vil ikke mengden data og informasjon påvirke brukervennligheten. Systemet vokser sammen med bedriften, uten slik at dere kan gjøre nødvendige tilpasningene dere ønsker og trenger i tråd med deres egne kontinuerlige forbedringer.