iQubeS endrer navn til Business Online

iQubeS endrer navn til Business Online etter å ha introdusert en ny prosjektplattform som lar bedrifter jobbe i henhold til ulike samsvarskrav på en mer brukervennlig måte enn noen gang.

Siden 2008 har iQubeS AS utviklet og levert kvalitetssystemet iQS, et system som hadde fokus på å trekke kvalitet inn i enhver arbeidsprosess, slik at du alltid skal kunne dokumentere at du jobber i henhold til bedriftens egne prosesser og prosedyrer, lovverk og ISO-standarder.

Denne arbeidsfilosofien har gjort at bedrifter med iQS-systemet ikke bare har blitt elsket av ISO-revisorene, men det lot de ansatte i bedriftene med iQS-systemet samhandle enda bedre og mer effektivt. Ved å gjøre dokumentasjon av etterlevelse til en del av det daglige arbeidet, kunne bedriften frigjøre mer tid til de verdiskapende oppgavene og ekspandere uten skippertak og brannslukking.

Business Online er bygget på den samme gode filosofien som våre tidligere systemer, men nå i en mer moderne drakt. Fullt integrert med Microsoft 365, utvikles Business Online i takt med et av verdens mest innovative selskaper. For våre kunder betyr dette fortsatt tilgang til velkjente verktøy som Teams, Excel og Planner, men nå med fordelen av en plattform som samler all data på ett sted – noe som gir bedre oversikt og fremmer det interne samarbeidet. 

Les mer om Business Online og våre moduler

Selv om vi nå har ett nytt navn på døra, er vi fremdeles like opptatt av å forenkle våre kunders arbeidshverdag. Fleksibilitet, kvalitet og åpenhet preger både Business Online og samarbeidet med kundene våre.

Siden vi introduserte Business Online i 2019 har ingen kunder sagt opp abonnementet med oss. Dette ser vi på som en stor tillitserklæring fra våre kunder og et bevis på at vår prosjektplattform er fleksibel nok til å tilpasse seg mange ulike bedrifter, bransjer og samsvarskrav.

Er du interessert i å vite mer om hvordan du kan få en enklere arbeidshverdag med Business Online? Book en prat med oss for mer informasjon.