Om oss

Hos Business Online (tidl. iQubeS) har vi siden oppstarten i 2008 vært opptatt av å gjøre arbeidshverdagen mer effektiv uten at det skal gå på bekostning av kvaliteten. Vi hjelper bedrifter med å forbedre arbeidsprosessene, slik at de blir enkle for ansatte å følge samtidig som man også holder seg innenfor ulike samsvarskrav.

Vi tror arbeidsdagene blir enda litt bedre når vi til enhver tid vet hva vi skal gjøre, har informasjonen vi trenger for å gjøre arbeidsoppgaven og enkelt kan samarbeide med kollegaer i arbeidsprosessen. 

Din digitale arbeidsplass

Vi har utviklet et skybasert system som er sømløst integrert med Microsoft 365. Med Business Online får informasjonen deres en mer logisk plassering, dere kan standardisere egne arbeidsprosesser og få et felles digitalt samlingspunkt for bedriften.

God opplæring og veiledning er viktig når man skal i gang med et nytt system, derfor har vi også perfeksjonert implementeringsprosessen, slik at dere kommer raskt i gang med  deres nye system.

Vi er med dere hele veien

Vi skreddersyr implementeringsløpet etter dine behov, slik at dere kan komme i gang med systemet så raskt og enkelt som mulig.

Vi vet at det å ta i bruk nye systemer kan legge stress på virksomheten, derfor ønsker vi å være en trygg samarbeidspartner som kan veilede deres superbrukere steg for steg igjennom hele fasen.

Dette er teamet

Nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Ta en prat med oss i dag