Tilpass Business Online etter dine behov

Business Online er en åpen og fleksibel plattform, bygget på toppen av Microsoft 365. Integrasjoner lar deg koble Business Online sammen med andre systemer, slik at det deles informasjon mellom systemene.

Unngå dobbeltarbeid med integrasjon

Det finnes mange ulike typer integrasjoner, men en integrasjon brukes vanligvis til å effektivisere og automatisere prosesser. Når man knytter systemer sammen kan man slippe å registrere samme informasjon flere steder, noe som sparer deg for tid og reduserer risikoen for feil.

Skreddersy din Business Online plattform med integrasjoner

Business Online tilbyr fleksible integrasjonsløsninger, slik at du kan effektivisere og automatisere arbeidsflyten akkurat slik det passer din bedrift.

Standard API

Mulighet for tredjepartsystemer å hente, oppdatere eller opprette data innenfor etablerte strukturer i Business Online. Klart for planlegging og tredjeparts utvikling.

Spesialtilpasset API

Skreddersydde løsninger for situasjoner der standard API ikke er tilstrekkelig for dine behov.

Webhook

Få sanntidsdata gjennom predefinerte triggere. Dette gir deg muligheten til å motta oppdateringer når gitte hendelser inntreffer.

Backend-as-a-Service (BaaS)

Skreddersydde skyløsninger som oppfyller spesialiserte kundebehov. Sikrer en sømløs funksjonalitet på tvers av ulike systemer for en sømløs opplevelse.

Typiske integrasjoner i Business Online​

Business Online tilbyr et bredt spekter av muligheter for integrasjoner slik at du kan effektivisere arbeidsprosessene og sikre en sømløs informasjonsflyt. Enten det er integrasjon mellom vår CRM-modul og eksterne salgsverktøy for å automatisere overføring av kundedata, en integrasjon mot vår Prosjekt-modul for en sanntidsoversikt på budsjett og tidsfrister, eller andre behov som er med på å skape bedre digital informasjonsflyt.

Fortsatt usikker på integrasjoner?

Vi hjelper deg på veien til å integrere ditt Business Online system med andre systemer for optimal flyt. Ta en prat med oss for å mer informasjon om hvordan vi kan optimalisere din arbeids- og informasjonsflyt.