Business Online ekstrafunksjoner

Leverandørevaluering

Integrert i din CRM-modul, gir Business Online nå muligheten for periodiske vurderinger av dine leverandører. Resultatetet er en overordnet poengsum. Denne funksjonen er et perfekt supplement til aktsomhetsvurderinger dersom din bedrift er underlagt Åpenhetsloven.

Gjør valget av leverandør enda enklere

Få en fullstendig oversikt over alle leverandører og deres siste evalueringsscore. Med denne kunnskapen blir det enklere å velge de beste leverandørene for bedriftens behov. Identifiser områder for forbedring og samarbeid tettere med leverandørene for å oppnå enda bedre resultater.

Er din virksomhet underlagt Åpenhetsloven? I vår artikkel om Åpenhetsloven kan du lese mer om hovedpunktene i loven og hvordan dere kan implementere dette i arbeidshverdagen.

Supplement til aktsomhetsvurderinger

Hvis din bedrift er underlagt Åpenhetsloven, er aktsomhetsvurdering av leverandørene en essensiell del av arbeidet. Med Leverandørevaluering i Business Online, får dere en sentral oversikt over evalueringene som er gjort for hver enkelt leverandør. På denne måten får dere en mer enhetlig metode for vurdering og gjør det enklere for ansatte å holde seg oppdatert på de siste evalueringene.

Ønsker du å oppgradere din Business Online med Leverandørevaluering?

Ta en prat med oss i dag