Business Online ekstrafunksjon

Leverandør-evaluering

Integrert i din CRM-modul, gir Business Online nå muligheten for periodiske vurderinger av dine leverandører. Resultatetet er en overordnet poengsum. Denne funksjonen er et perfekt supplement til aktsomhetsvurderinger dersom din bedrift er underlagt Åpenhetsloven.

Sikre kvalitet og kostnadseffektivitet

Ved kontinuerlig vurdering av dine leverandører, blir det enklere å sikre at produkter og tjenester oppfyller kundens forventet kvalitet og standarder. Få full oversikt over alle tidligere evalueringer og motta påminnelser om fremtidige evalueringer. 

Supplement til aktsomhetsvurderinger

Hvis din bedrift er underlagt Åpenhetsloven, er aktsomhetsvurdering av leverandørene en essensiell del av arbeidet. Med Leverandørevaluering i Business Online, får dere en sentral oversikt over evalueringene som er gjort for hver enkelt leverandør. På denne måten får dere en mer enhetlig metode for vurdering og gjør det enklere for ansatte å holde seg oppdatert på de siste evalueringene.

Er din virksomhet underlagt Åpenhetsloven? I vår artikkel om Åpenhetsloven kan du lese mer om hovedpunktene i loven og hvordan dere kan implementere dette i arbeidshverdagen.

Gjør valget av leverandør enda enklere

Få en fullstendig oversikt over alle leverandører og deres siste evalueringsscore. Med denne kunnskapen blir det enklere å velge de beste leverandørene for bedriftens behov. Identifiser områder for forbedring og samarbeid tettere med leverandørene for å oppnå enda bedre resultater.

Ønsker du å oppgradere din Business Online med Leverandørevaluering?

Ta en prat med oss i dag