Prosjekter trenger ikke være så kompliserte

God prosjektledelse starter med god kommunikasjon. Hos Business Online vet vi at prosjekter ofte involverer mange ledd både i og utenfor organisasjonen, derfor tilbyr vi et system som sømløst lar dere kommunisere, samarbeide og koordinere ulike aktiviteter og oppgaver. 

Fordeler

Skap rom for godt samarbeid

Gi deg selv eller dine kollegaer oppgaver. Få et helhetlig innblikk i prosjektets utvikling, alt fra de små justeringene til de sentrale oppdateringene.

God innsikt for bedre resultater

Data mer enn bare tall. Modulene i Business Online utveksler kritisk informasjon som gir deg bedre innsikt i hvor bedriften kan forbedre og finpusse for å oppnå enda bedre resultater.

Jobb mot de samme målene

Sørg for at ulike team og avdelinger alltid er på samme spor. Sjekklister for kvalitet gjør det enkelt for både nye og erfarne medarbeidere å jobbe i henhold til bedriftens egne kvalitetssikrede prosesser, innen alt fra salg til onboarding av nyansatte.

Systemet som vokser med bedriften

Etter hvert som din bedrift vokser, tilpasser Business Online seg sømløst din utvikling. Systemet organiserer og strømlinjeformer arbeidsflyten, slik at dere er godt forberedt på å ekspandere.

Dette sier kundene våre

Vi har nå automatisert prosesser og spart oss for mye tid. Livet er blitt betydelig lettere når alt er samlet på et sted og hvor hele systemet snakker sammen.

Christofér Næsheim, COO

Arbeidsflyten vi får av Business Online er den største gevinsten for oss. Det er noe vi ser innad i avdelingene, mellom avdelingene og mellom ulike ansatte.

Lill-Susann Engevik Rugtvedt, VP Operations​

Det hjelper ikke hvor gode prosedyrer og papirer vi har hvis vi ikke klarer å omsette det til praksis. For min del som KHMS-ansvarlig, er det etterlevelsen og at vi gjør det vi sier vi skal gjøre, det jeg verdsetter mest med Business Online.

Rune Holmen, KHMS-leder
Bli bedre kjent med våre moduler

CRM

Arbeidsrom, bedrifter, kontrakter, salgsmuligheter, kontakter…

Arbeidsrom, kvalitetssjekkliste, tidslinje, prosjektplan…

Dokumentstyring, rapportering, analyser, Business Process Management…

HRM

Personelloversikt, arbeidsrom, HR dashbord, intranett…

Nysgjerrig på Business Online?

Ta en prat med oss i dag

Vi hjelper dere i gang

God opplæring og veiledning er viktig når man skal i gang med et nytt system, derfor har vi perfeksjonert implementeringsprosessen, slik at dere kommer raskt i gang med  deres nye system.