Få en demo av Business Online

Test ut vår interaktive demo av Business Online.
Små- og mellomstore bedrifter velger Business Online

FAQ

Business Online har ingen oppstartskostnad og tilbyr har en fast månedspris basert på bedriftsstørrelse og valg av moduler. For mer informasjon om Business Online sine priser, ta kontakt med vår salgsavdeling for et uforpliktende pristilbud.

Business Online bygges hos kundens eget Microsoft miljø, slik at du som kunde har fordelen av å eie egen data. Vi tilbyr derfor ikke en gratis prøveperiode av Business Online, men vi har interaktive demoer designet for å vise arbeidsflyten i systemet. Sjekk den ut her.

Vi har kunder i flere ulike bransjer, alt fra olje og gass til eiendomsutvikling. Felles for de fleste kundene våre er at de ofte jobber prosjektbasert. Les mer om våre kunder her.

Business Online kan lage integrasjoner som løser dine integrasjonsbehov, for en mer sømløs opplevelse. Les mer om våre integrasjonsmuligheter her.

Det er både enkelt og intuitivt å håndtere prosjekter i Business Online, i tillegg får du en god overordnet oversikt. Les mer om prosjektstyring i Business Online her.

Kundehistorie

"Den største gevinsten for oss har vært muligheten til å inkludere alle i ett system, uavhengig av deres interesser og tekniske bakgrunn."
Kjetil Alvheim
Daglig leder, Odd Hansen AS

Jobb sammen i digitale arbeidsrom

Samle alt som skjer i prosjektet i ett felles digitalt arbeidsrom. Send vedlegg og eposter direkte inn i arbeidsrommet fra din Outlook, eller knytt prosjektet opp mot Microsoft Teams for økt samhandling.

Integrert med din Microsoft 365-pakke

Bruk de programmene du er kjent med fra før. Business Online gir deg et rammeverk på toppen av bedriftens egen Microsoft 365, slik at dere fortsatt kan bruke Outlook, Teams, Excel og så videre.